• Overleden kruis roos Op vrijdag 2 december 2016 is op 87-jarige leeftijd overleden:

Adriana Jacoba (Sjaan) Raven – Schoonenberg

geboren 7 december 1928

De uitvaart is op vrijdag 9 december om 11.00 uur
    in de St. Nicolaaskerk, Mgr. Van Heukelumstraat, 3438 BS Nieuwegein,
    Voorganger: mevr. Ali Elbertse – van Kouwen.

Aansluitend is de crematie
    op het Uitvaart en Crematiecentrum Noorderveld,
    Structuurbaan 1-5, 3439 MA Nieuwegein.
  • Zaterdag 10 en Zondag 11 december 2016

A 03e advent
    Derde zondag van de Advent
    Lezingen: Jesaja 35, 1-6a.10; Mattheüs 11, 2-11
    Extra collecte Solidaridad
    (klik hier om de lezingen op internet op te zoeken in de Willibrordvertaling 2012)
    (klik op afbeelding voor een overzicht van de vieringen in de Tabor)

• BIJeen jaargang 1 nr. 9 wordt/is rond 16 december 2016 bezorgd!

front bijeen 01 09
    Periode: 17 december 2016 - 20 januari 2017
    Thema: Kerst/Jaarwisseling
    (Klik op afbeelding om het blad te openen)
  • Barbarakerk 1 Vreeswijk 600 x 401H. Barbarakerk Nieuwegein-Vreeswijk

• Nicolaaskerk 401x600H. Nicolaaskerk Nieuwegein-Jutphaas

• Emmauskerk 5 NieuwegeinEmmauskerk Nieuwegein-Centrum

• Tijdelijke wijziging begintijd zondagsvieringen Emmauskerk

kerk in vloer emmaus
    Vanaf 3 juli 2016 tot eind januari 2017 zullen de vieringen op zondag in de Emmauskerk om 11.15 uur beginnen in plaats van 11.00 uur.
    (Klik op de afbeelding voor nadere informatie.)

Tabor - Nieuwegein

Tabor logo U bent nu op de site van de R.K. Geloofsgemeenschap Tabor - Nieuwegein.

Deze site is onderdeel van de website van de Parochie van de H. Drie-eenheid, waarvan ook de geloofsgemeenschappen in Benschop, Cabauw-Lopik-Polsbroek, Harmelen, IJsselstein en Montfoort-Linschoten deel uit maken.

Helemaal bovenaan elke pagina vind u de linken naar de deelsites van de verschillende geloofsgemeenschappen in onze parochie.
waar terecht voor

Waar of bij wie u moet zijn voor bijvoorbeeld biecht, dopen, doopbewijs, parochieblad, huwelijk, kerkbijdrage, uitvaart, vormsel, ziekenzalving, een gesprek met een pastor?

Veel informatie kunt u vinden onder basisinformatie Tabor-Nieuwegein. Hier staan bij diverse onderwerpen contactpersonen vermeld die u kunt bellen of aan wie u een e-mail kunt sturen.

U kunt ook contact opnemen met de centrale administratie Tabor (e-mail), bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 15.00 uur. Tel. (030) 603 12 94, mevr. Ineke Overbeek.

website uitleg

Webmaster

Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot de inhoud van deze website kunt u contact opnemen met de webmaster.

Tabor-nieuwsbrief

Als u op de hoogte wilt blijven van nieuws op de tabor-site, kunt u zich hier inschrijven voor de Tabor-nieuwsbrief.
Wilt u de meest recente nieuwsbrief in zien, Klik dan hier.

Uitleg over deze website