ariensinstituutPriester worden in deze tijd is niet vanzelfsprekend. Het is een verlangen dat in je gaat leven en dat langzaam tot ontwikkeling kan komen. De keuze voor het priesterschap begint dan ook niet bij jezelf, maar bij God: je wordt door Hem geroepen. Het Ariënsinstituut, de priesteropleiding van het Aartsbisdom Utrecht, wil je de gelegenheid geven om in een sfeer van gebed en ontmoeting na te denken over de vraag of de Heer jou misschien roept om priester te worden.

Daarom worden tijdens de Goede Week meeleefdagen georganiseerd voor jonge mannen tussen 17 en 40 jaar. Samen met de seminaristen bereid je je voor op het feest van Pasen door de viering van Witte Donderdag, Goede Vrijdag en de Paaswake. Je neemt deel aan het bezinningsprogramma tijdens deze dagen en aan de liturgische plechtigheden in de St. Catharinakathedraal te Utrecht. Vanzelfsprekend is er ook voldoende gelegenheid om met elkaar en met de rector te spreken over de vragen die je wellicht hebt.

De meeleefdagen beginnen op Witte Donderdag (29 maart) vóór de avondmis en worden besloten na de Hoogmis van Pasen (1 april).

Neem voor meer informatie over het programma of aanmelding contact op met:
Rector P. Kuipers
Keistraat 9
3512 HV Utrecht
Telefoon (030) 231 04 90
e-mail klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
© 3eenheidparochie 2012 - 2018          --- disclaimer --- ↑ Top