Bezinningsdagen voor 50+-erswelkeweggaik

Van 8 t/m 11 april 2018 organiseert de Gemeenschap Emmanuel in Helvoirt (bij Tilburg) bezinningsdagen voor 50-plussers. Thema is ‘Welke weg ga ìk’. “Een thema dat iedereen aangaat,” aldus de organisatoren.

“Welke waarden vind ik belangrijk voor mijn dagelijks leven? Of wordt mijn leven gevuld door de waan van de dag, door alles wat toch steeds gedaan moet worden? Welke keuzes maak ik voor mijn persoonlijk leven, welke weg maakt mij het gelukkigst? Daar gaan deze dagen over,” zo stellen zij in de uitnodiging.

Tijdens de bijeenkomst is er dagelijks een inhoudelijk programma, wordt er een inleiding gegeven, is er uitwisseling in kleine groepen en wordt de H. Mis gevierd. Daarnaast is er tijd voor ontmoeting, een wandeling en gezelligheid. De deelnemers verblijven in Bezinningscentrum Emmaus in Helvoirt.

De Gemeenschap Emmanuel is een van de nieuwe bewegingen binnen de Rooms-Katholieke Kerk. Zij bestaat uit echtparen, gezinnen, alleenstaanden, priesters en leken die zijn toegewijd in het celibaat. Zij proberen trouw te zijn aan Gods oproep om dienstbaar te zijn en Christus te verkondigen in de wereld van vandaag.

De kosten per persoon bedragen € 198,- (volpension). Meer informatie of de brochure aanvragen: www.emmanuelnederland.nl of bel: (0346) 56 73 41 / (077) 382 82 49.