meditatieMeditatie associƫren wij vaak met het Verre Oosten. Maar ook onze eigen Christelijke traditie kent veel vormen van meditatie. Ze brengen je tot rust en zo kan je in verbinding komen met jezelf, met God, met de Bron van ons leven.

Wie op zoek is naar stilte, inspiratie en bezinning is van harte welkom om mee te doen aan deze introductiecursus Christelijke meditatie, die georganiseerd wordt door de rooms-katholieke parochie en de protestantse gemeente.

In vier bijeenkomsten maken we kennis met 4 verschillende christelijke meditatievormen, waaronder lectio divina, Ignatiaanse meditatie en beeldmeditatie. Achtergronden en theorie komen aan bod, maar het accent ligt op het zelf ervaren en oefenen.

Data en tijd: 26 september, 10 en 24 oktober en 7 november van 19.00 -20.00 uur
Locatie: Ontmoetingskerk, Andorrastraat 2, IJsselstein
Begeleiding: Marion Korenromp en Irene van der Meulen
Aanmelden: Irene van der Meulen (06 - 15 25 73 55), Marion Korenromp ((030) 687 84 46) of via het catechesesecretariaat