uitnodiging jongerenJe bent ooit gedoopt. Je herinnert je misschien nog je eerste communie. Wie weet werd je gevormd aan het eind van de basisschool. Maar toen je als jongere je eigen weg koos, liet je het los. Het leek allemaal niet zo belangrijk.

Nu heb je misschien een partner voor wie geloof belangrijk is. Of kinderen die onverwachte vragen stellen over God. Misschien ben je door iets verdrietigs na gaan denken over de zin van het leven. Of ben je (opnieuw) geïnteresseerd in het geloof van je (groot) ouders.
Als dat zo is, lees dan verder!

We nodigen je uit voor een serie van zes maandagavonden waarin je samen met anderen kan ontdekken wat het geloof je te zeggen heeft. Onderwerpen die langskomen zijn: God op je eigen levensweg, de betekenis van feestdagen, hoe lees je de Bijbel, wie is Jezus, hoe kun je bidden?

Als je (toch) nog niet gedoopt of gevormd bent of nog geen eerste communie hebt gedaan, zijn deze avonden een prima voorbereiding daarop, mocht je dat willen.

Wanneer: maandagavond van 19.30-21.30 uur op 23 oktober, 20 november, 11 december 2017, 8 januari, 5 februari en 5 maart 2018.
Waar: Nicolaaskerk, Utrechtsestraatweg 8, 3438 AK Nieuwegein
Kosten: € 20, - inclusief materiaal. De kosten mogen geen drempel zijn om aan deze avonden deel te nemen. Meld het dus bij je opgave.
Opgave: uiterlijk 16 oktober 2017 bij het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt ook bellen met het catechesesecretariaat, tel. (030) 604 70 00, bereikbaar op dinsdag- en donderdagochtend van 9 – 12 uur.