Workshop: Kijkschaal maken

Komt u ook een kijkschaal maken? Iedereen is welkom van 10 tot 100 jaar. Een mooie start van de 40 dagentijd. U gaat onder begeleiding een schaal opmaken die zowel Goede Vrijdag (1 of 3 kruisjes) als Pasen (het lege graf) als de weg er naartoe (voorjaarsbolletjes die nog moeten uitkomen, nieuw leven) symboliseert. Het opmaken van de schaal werkt meditatief en als het klaar is heeft u een mooie schaal om naar te kijken en u bij te bezinnen of te bidden. U komt toch ook?

De workshop vindt plaats op 19 februari om 19.30 uur in de pastorie van de Nicolaaskerk te Nieuwegein.
Kosten: €12,50 p.p.

workshop