retraiteAl een paar jaar bieden de Jezuïeten op hun pagina www.ignatiaansbidden.org een online retraite aan in de vastentijd. Via die pagina kan je je inschrijven. Je ontvangt dan elke dag een bijbeltekst met reflectievragen. Je beslist zelf wanneer je ermee aan de slag gaat. En ook de manier waarop je het doet, is aan jou.

Dit jaar is het thema ‘Met Uw wegen vertrouwd’. Het helpt ons bewust toe te groeien naar Pasen. Honderden mensen uit meerdere landen doen eraan mee. Misschien vind je zo’n retraite fijn, maar toch een beetje té eenzaam en ben je best benieuwd hoe anderen zo’n retraite beleven.

We bieden je een uitwisselingsgroepje aan. Een moment van samenzijn, gebed en gesprek. Om dan weer zelf verder te kunnen. Dat doen we drie keer.

In tegenstelling tot een eerdere melding is er een middagserie en een (vroege) avondserie. Bovendien zijn de data voor de middagserie gewijzigd.

Middagserie: 14.00-15.00 uur in de huiskamer/pastoorskamer van de kerk in Montfoort
De data zijn 22 februari, 8 maart en 22 maart 2018.

Avondserie: 19.30-20.30 uur in de Emmauskerk in Nieuwegein
De data voor de avondserie zijn 15 februari, 1 maart en 15 maart 2018.

Deze bijeenkomsten zijn op basis van inloop; er zijn geen kosten aan verbonden.

Gespreksleider: Marion Korenromp

P.S. Vergeet niet je zelf online aan te melden voor de teksten! Ook die zijn gratis.