Lourdes logo
Het is in Lourdes aan de oever van de Gave dat Maria 18 keer aan de molenaarsdochter Bernadette Soubirous verscheen. De Dame verzocht Bernadette om een kapel te laten bouwen en zo geschiede.
De crypte werd in 1866 voltooid en sindsdien bezoeken jaarlijks miljoenen mensen de Franse bedevaartplaats in de Pyrenee├źn.

Samen met het Aartsbisdom Utrecht op bedevaart. Dicht bij Maria. Ieder jaar bezoeken vanuit de VNB duizenden mensen, met hun eigen verhaal en met hun eigen rugzak. Lourdes is voor hen meer de plek waar we als groep de bedevaart maken, verhalen delen en samen zijn. Naast zorgen is er weer plaats voor een lach.

wapenaartsbisdomGaat u ook mee? Met de bus een 9-daagse reis met het Aartsbisdom Utrecht van 28 april t/m 5 mei 2018 voor jong en oud.

In de bus kunt u op een ongedwongen manier kennis maken met uw mede-pelgrims en voeren we langs een schitterend landschap van Frankrijk.

Heeft u er al zin in? Meld u dan aan voor de reis.
Voor meer informatie kunt u terecht bij contactpersoon van de H. Drie-eenheidparochie Tonny Bos. Verdere informatie kunt u ook vinden op www.vnbreizen.nl.

Er liggen folders achter in de kerken met informatie over deze reis.

Dsc 7102kl lourdes