rouwgroepnieuwegeinDe Rouwgroep Nieuwegein organiseert al meer dan 15 jaar lotgenotengroepen.

Uit ervaring weten we dat het steunend kan zijn om met andere mensen te praten die ook een verlieservaring achter de rug hebben. Het delen kan helpen wat meer inzicht te krijgen in het rouwproces.

Op maandag 29 januari 2018 start er een nieuwe gespreksgroep. In de groep is ruimte voor een ieders verhaal, voor het stellen van vragen en het delen van ervaringen. Elke bijeenkomst staat een ander thema centraal waarover we met elkaar in gesprek gaan. Uiteraard kunnen de deelnemers ook zelf onderwerpen inbrengen.

De gespreksgroep wordt begeleid door twee ervaren rouwbegeleiders van de Rouwgroep Nieuwegein.

Locatie: Emmauskerk, Merelplein 2, Nieuwegein
Kosten: € 50,- te voldoen bij de eerste bijeenkomst
Bijeenkomsten: maandagochtend van 09.30 tot 12.00 uur, afhankelijk van de groepsgrootte zijn er 6 tot 8 bijeenkomsten
Informatie en aanmelding: Arry Knobbe, tel. (030) 604 40 16 of via de website van de Rouwgroep (klik op bovenstaat plaatje)
Als uw aanmelding binnen is, zal een van de rouwbegeleiders contact met u opnemen om een kennismakingsgesprek te plannen. Dit gesprek zal bij u thuis plaatsvinden. In dit gesprek krijgt u informatie over de groep en er zal ook aandacht zijn voor uw behoeften en verwachtingen.
Voor wie? Iedereen uit Nieuwegein en regiogemeenten die te maken heeft, of heeft gehad, met het overlijden van een dierbare persoon (partner, kind, kleinkind, vader, moeder, broer, zus, vriend of vriendin) kan deelnemen. U kunt natuurlijk ook andere mensen met een verlieservaring op ons aanbod wijzen.

Op de website leest u wie de leden van de werkgroep zijn en wat hun achtergrond is.

Naast deze gespreksgroep organiseren we ook op de laatste vrijdag van de maand een wandelgroep. Zie hiervoor ook de website.