R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

Naast de bekende A t/m Z (Ik zoek)-functie is er verder gewerkt aan (nog) betere zoekresultaten.

zoekfunctieOp iedere website (parochie en geloofsgemeenschappen) staat rechtsboven de startpagina een invulscherm met de tekst 'Binnen alle deelsites zoeken op' gevolgd door het woord Zoeken. Het is de bedoeling dat u daar een woord invult, wat u zoekt (zie rode pijl).

De zoekresultaten van het woord, dat u in dat vakje invult, wordt zichtbaar op de voorpagina onder de slideshow van de deelsite waar u de zoekopdracht opgeeft, behalve wanneer u gekozen hebt voor een item uit Weblinks of Ledenadministratie. Vervolgens klik u op de link die blauw gekleurd is. De documenten van onze Bavo-site hebben als kenmerk ha-naam van het document waarin het ingevulde zoekwoord voorkomt.

Er wordt gezocht op een exacte match van een heel woord. Dus als u zoekt naar Emmaus dan komt Emmauskerk niet in de resultaten voor.

Met uitgebreid zoeken zijn er meer mogelijkheden. Die functie wordt zichtbaar als deze zoekfunctie niet het resultaat oplevert, dat u wenst.
bavohofgeslotenHet secretariaat van de Bavohof is op 24 en 31 december en op nieuwsjaarsdag gesloten.

Op 27 en 28 december is het secretariaat geopend van 9.00 uur - 11.00 uur.

De kerkcommissie
De vicariaten Arnhem en Utrecht organiseren op zondag 31 maart weer een gezamenlijke Vormelingendag in Amersfoort. De dag begint met een Eucharistieviering, aansluitend is er een vossenjacht met daarmee de kans om kennis te maken met enkele heiligen en met vormelingen uit diverse parochies.
Vicaris mgr. Woorts en vicaris Pauw nodigen alle vormelingen uit hun vicariaten uit naar deze dag te komen: “Alles staat klaar voor jou! Dat wil je toch niet missen?! Graag tot ziens op 31 maart!”

bijbavoomslagDe afbeelding van onze kerk (zie hiernaast) op de omslag is door de restauratie niet meer correct. De bekroning, die in oude luister is hersteld, ontbreekt op de afbeelding.

Om deze afbeelding weer actueel te maken willen wij u uitnodigen om een ontwerp te maken waarin de nieuwe situatie tot zijn recht komt.

De voorwaarde is de afmeting van het ontwerp: deze is als de huidige afbeelding op A5-formaat en in zwart op witte achtergrond.

Uw inbreng kunt u afgeven op het secretariaat in de Bavohof t.a.v. de kerkcommissie onder vermelding ’ontwerp omslag’. De kerkcommissie zal na raadpleging van deskundig advies een keuze maken uit de inzendingen.

We hopen op mooie ontwerpen, zodat u het voor ons moeilijk maakt om te kiezen.

Namens de kerkcommissie,
Gert Vendrig
© 3eenheidparochie 2012 - 2018          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top