R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

slideshowOp de openingspagina van de website van de parochie H. Drie-eenheid en de daaronder liggende websites van de geloofsgemeenschappen zijn foto's te zien: klik op het hiernaast staande plaatje.

Het voorstaande plaatje wordt na enige seconden vervangen door een nieuw plaatje.

Als u een plaatje langer in beeld wilt hebben (bijvoorbeeld als u wilt lezen wat er staat) klikt u op het plaatje of op het rondje onder de foto.
wapenaartsbisdomMet ingang van 1 februari 2019 is mevrouw Z.M.C. Mijhad-Hoogeveen benoemd tot jongerenwerker van het Aartsbisdom Utrecht. Het betreft een aanstelling voor 0,5 fte. Sarah Mijhad (26) is geboren in Baarn en volgt de Hbo-lerarenopleiding tweedegraads tot geschiedenisdocent aan de Hogeschool Utrecht. In Oostenrijk heeft zij een jaar Theologie gestudeerd aan een internationaal theologisch instituut.

Naast de bekende A t/m Z (Ik zoek)-functie is er verder gewerkt aan (nog) betere zoekresultaten.

zoekfunctieOp iedere website (parochie en geloofsgemeenschappen) staat rechtsboven de startpagina een invulscherm met de tekst 'Binnen alle deelsites zoeken op' gevolgd door het woord Zoeken. Het is de bedoeling dat u daar een woord invult, wat u zoekt (zie rode pijl).

De zoekresultaten van het woord, dat u in dat vakje invult, wordt zichtbaar op de voorpagina onder de slideshow van de deelsite waar u de zoekopdracht opgeeft, behalve wanneer u gekozen hebt voor een item uit Weblinks of Ledenadministratie. Vervolgens klik u op de link die blauw gekleurd is. De documenten van onze Bavo-site hebben als kenmerk ha-naam van het document waarin het ingevulde zoekwoord voorkomt.

Er wordt gezocht op een exacte match van een heel woord. Dus als u zoekt naar Emmaus dan komt Emmauskerk niet in de resultaten voor.

Met uitgebreid zoeken zijn er meer mogelijkheden. Die functie wordt zichtbaar als deze zoekfunctie niet het resultaat oplevert, dat u wenst.
De vicariaten Arnhem en Utrecht organiseren op zondag 31 maart weer een gezamenlijke Vormelingendag in Amersfoort. De dag begint met een Eucharistieviering, aansluitend is er een vossenjacht met daarmee de kans om kennis te maken met enkele heiligen en met vormelingen uit diverse parochies.
Vicaris mgr. Woorts en vicaris Pauw nodigen alle vormelingen uit hun vicariaten uit naar deze dag te komen: “Alles staat klaar voor jou! Dat wil je toch niet missen?! Graag tot ziens op 31 maart!”

© 3eenheidparochie 2012 - 2019          --- AVG-verklaringen --- ↑ Top