R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

De kerkcommissie bestaat uit de volgende leden:

theaouwerkerk2010Thea Ouwerkerk–van Wiggen (e-mail: klik hier)
Omdat ik een aantal jaren geleden lid was van het parochiebestuur van toen nog onze parochie en dus wat bestuurlijke ervaring heb, is mij gevraagd om als secretaris zitting te willen nemen in de kerkcommissie.
Ik ben een geboren en getogen Harmelense, ik ben getrouwd en we hebben samen twee dochtertjes.

Naast mijn parttime baan wil ik als vrijwilliger graag mijn steentje aan onze fijne geloofsgemeenschap bijdragen.

hennyekelschot2014 Dsc 8779Henny Ekelschot (e-mail: klik hier)
Geboren en getogen in het mooie Harmelen, getrouwd en trotse vader van twee zoons. Werkzaam bij de nationale politie, eenheid Midden Nederland en politiek actief in de gemeente Woerden.
Vanaf 2010 ben ik actief als coördinator van de vrijwilligers van de Bavo-geloofgemeenschap.

Mij is gevraagd de taken van Ton Versteeg, die op 9 januari 2014 afscheid heeft genomen, over te nemen in de kerkcommissie. Ik wil me graag inzetten voor onze geloofgemeenschap en zal me veelal bezig houden met de vele vrijwilligers die actief zijn voor onze kerk en een belangrijke rol in onze geloofsgemeenschap vervullen.

hermanvianen2010Herman Vianen (e-mail: klik hier)
Ik ben geboren en opgegroeid in Harmelen. Ik ben getrouwd en vader van drie kinderen.

Al geruime tijd ben ik actief als koster in de kerk. In mijn baan als manager bij een advies- en ingenieursbureau ben ik gewend te vergaderen en besturen.
Binnen de kerkcommissie zal ik de verbinding tussen de pastoraatgroep en de kerkcommissie verzorgen. Ik wil graag mijn steentje bijdragen om de H. Bavo geloofsgemeenschap een hechte en gezonde geloofsgemeenschap te laten zijn.

gerardkooijman2017Gerard Kooijman (e-mail: klik hier)
In het voorjaar van 2017 ben ik lid geworden van de kerkcommissie en vanaf 10 september voorzitter. Samen met de andere bestuursleden en alle vrijwilligers zullen wij ons inzetten voor onze hechte geloofgemeenschap en de onderlinge betrokkenheid. Dit jaar staat in het teken van het 100-jarige jubileum en de restauratie van de kerk. Gert Vendrig besteedt hieraan veel tijd en heeft mij gevraagd het voorzitterschap over te nemen.

Ik ben geboren en getogen in Haarzuilens en vandaar uit verhuisd naar Harmelen. Wij, mijn vrouw en onze twee kinderen, wonen we met veel plezier in Harmelen. De kinderen gaan naar de Bavoschool en maken gebruik van de vele faciliteiten in ons dorp. Naast ons werk willen wij allebei als vrijwilliger actief zijn in ons dorp om zo bij te dragen aan het vrijwilligerswerk.
Als u vragen heeft of wilt u iets weten, vraagt het aan mij of een van de andere leden van de kerkcommissie.

gertvendrig2010Gert Vendrig (e-mail: klik hier)
Geboren en opgegroeid in Harmelen. Na een periode van 22 jaar Vleuten al weer ruim 20 jaar terug in Harmelen. Getrouwd vader van drie kinderen, opa van drie kleinkinderen en inmiddels gepensioneerd.

Vanaf 1992 tot 2000 ben ik vice-voorzitter van de H. Bavoparochie geweest. Met de onderhoudscommissie behartig ik al vele jaren de bouwkundige zaken van kerk, Bavohof en woningen.

Bij de opening van het werkjaar 2017/2018 heeft Gerard Kooijman de voorzittershamer overgenomen. Sinds de restauratiewerkzaamheden van de Bavo-kerk zijn afgerond richt ik mij weer op allerhande gebouwenzaken.

De kerkcommissie hoopt dat haar taken, met uw aller steun, in het belang van onze geloofsgemeenschap in Harmelen en in het belang van onze parochie H. Drie-eenheid vruchten mag dragen.
© 3eenheidparochie 2012 - 2018          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top