R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

carnavalsmis2019Op zondag 17 februari wordt om 10.00 uur in de Bavokerk de zogenaamde carnavalsmis gehouden. De viering trekt ieder jaar veel mensen naar de kerk.

De Prinsen en Prinsessen van de Kwakbollen, de Bavoschool en de Notenbalk zijn daarbij met hun gevolg eregasten. Dit jaar luidt het thema van deze bijzondere kerkviering 'Zalig en zot'. Met een knipoog verwijst dit naar het evangelie van deze zondag: dat gaat over de zaligsprekingen.

Diaken Frank van Rooijen is voorganger in de woord- en communieviering, waaraan de Bavonootjes en het Bravissimokoor hun muzikale medewerking geven. Voor de negende keer op rij wordt de muziek verzorgd door de Bloaskapel Vleuten.

bloaskapelvleutenOm de kerkdienst waardig te laten verlopen is er in de Bavohof opvang voor de allerkleinste Donderkopjes. Het zou erg fijn zijn als u de kinderen, die gebruik maken van deze crèchegelegenheid, voor aanvang van de viering naar de Bavohof brengt (ingang De Joncheerelaan).
De oudere kinderen (t/m groep 8) gaan tijdens de viering enige tijd naar de kinderwoorddienst. Natuurlijk hopen we weer vele mensen in de kerk te kunnen begroeten, al dan niet verkleed. Iedereen is van harte welkom.

De Kwakbollen zelf vieren dit jaar een jubileum. Zij bestaan 44 jaar (4 x elf). Berry van der Lit, geen onbekende, geeft als prins Dagobert XLIV samen met prinses Maaike leiding aan de festiviteiten. Na afloop van de carnavalsmis wordt er “na-gekletst” onder het genot van een kopje koffie, dat ons wordt aangeboden door de kerkcommissie.

Graag tot ziens!

Frank van Rooijen
© 3eenheidparochie 2012 - 2019          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top