R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

creche21 5 2017Wegens teruglopende belangstelling is besloten dat er alleen een crèche-gelegenheid is tijdens de volgende vieringen:
- eerste heilige communie
- carnaval
- schelpenviering
- bijzondere vieringen.

Karin van Leeuwen

wijkopbouwDe contactpersoon van een wijk brengt een welkomstbezoek aan nieuwe leden van onze Bavo-gemeenschap. Tevens besteedt zij/hij namens de gemeenschap aandacht aan geboorte, huwelijk, jubileum, communie, vormsel of een andere feestelijke gelegenheid.

Op verzoek of op eigen initiatief van de wijkcontactpersoon, bezoekt hij/zij langdurige zieken en nabestaanden. Ook komt hij/zij langs bij 75, 80-jarigen en ouder, met een verjaardagsroos. Ook kan de wijkcontactpersoon een luisterend oor zijn voor o.a. problemen rondom een scheiding, werkloosheid, e.d.

Het is het jammer als deze gebeurtenissen soms al gepasseerd zijn of al een lange tijd spelen, voordat de contactpersoon hiervan op de hoogte wordt gesteld. De wijkcontactpersonen zouden graag willen dat ze worden geïnformeerd door familie en/of medeparochianen als één van de bovengenoemde gebeurtenissen zich voordoet. Ook kan deze melding doorgegeven worden aan het secretariaat.

vijverhofVijverhof, tel. (0348) 44 17 14, is een verpleeghuis voor psycho-geriatrische patiënten.
Het huis is onderdeel van de stichting Woon-Zorgcentra De Rijnhoven. U kunt het huis op internet vinden: klik daarvoor op de foto.

redactieschema2019
BIJeen logo wit dicht blauwOp deze pagina kunt u de digitale versie van het parochieblad BIJeen en BIJBavo lezen. Voor de inleverdata van kopij voor de volgende edities klik hier.

Als inleverdatum is nu gekozen voor de maandag tot 12.00 uur. De redactie zou het op prijs stellen om de artikelen -zo mogelijk- de vrijdag voorafgaande aan die maandag te ontvangen. Dit was ook het afgelopen jaar het geval.

gazaHuize Gaza, tel. (0348) 44 35 44, is een woonzorgcentrum voor ouderen. Het huis is onderdeel van de zorggroep Sint Maarten. Als u de internetsite van Huize Gaza wilt bekijken, dan kunt u op de foto klikken.

ledenadministratieEen actuele ledenadministratie is voor parochies en geloofsgemeenschappen van levensbelang. Zoals bij verhuizingen, maar ook bij het overlijden van een parochiaan.
De parochie maakt hiervoor gebruik van SILA (Stichting Interkerkelijke Ledenadministratie), die samenwerkt met de Basisregistratie Personen (BRP) van de overheid.

In 2016 nam de Tweede Kamer echter een motie aan die er waarschijnlijk reeds in 2018 toe leidt dat er door de gemeenten geen adreswijzigingen meer zullen worden verstrekt aan SILA.

© 3eenheidparochie 2012 - 2018          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top