R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

kinderwoorddienstVoor kinderen vanaf 4 jaar is er één keer in de zes weken tijdens de zondagmorgenviering een kinderwoorddienst. De kinderen worden aan het begin van de viering in de kerk uitgenodigd om aan de kinderwoorddienst deel te nemen. Deze wordt gehouden in de Bavohof.

De kinderen worden in leeftijdsgroepen ingedeeld. Er wordt een bijbelverhaal behandeld en er vindt naar aanleiding daarvan een activiteit plaats.

Aan het einde van de viering presenteren de kinderen zich in de kerk, waarna ze weer plaatsnemen bij de ouders. Naast een speciale aankondiging in het parochieblad en op deze website worden de kinderen ook via de katholieke basisscholen uitgenodigd.

© 3eenheidparochie 2012 - 2019          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top