• IMG 6013 1024
    Dit beeld zien we graag op 27 mei terug
    (foto: Gerard van Buuren)
  • BIJeen 2017 04
    Klik op bovenstaande foto en u kunt 2017-04 van het parochieblad digitaal lezen
  • Cover BIJeen 5
    Klik op bovenstaande foto en u kunt 2017-05 van het parochieblad digitaal lezen
  • Maria icoon JL
    Icoon Hodigitria, ‘Zij die de weg wijst’ (geschreven door Paul Brenninkmeijer)
  • Maria van Eiteren-DSC06485

• NicolaasbasiliekFront-100 3058
    Basiliek vanaf de Groene Dijk
  • 3 eenheid

De H. Drie-eenheid. A. Rubljov, ca 1410. Icoon. Moskou, Tretjakov-Galerij.

H. Nicolaas - IJsselstein

Via deze website worden het actuele nieuws, informatie en wetenswaardigheden met u gedeeld.
Wilt u van wijzigingen op de hoogte gehouden worden dan kunt u zich hier inschrijven voor de gratis Nieuwsbrief.

Onze geloofsgemeenschap maakt deel uit van de parochie H. Drie-eenheid.
Als u de parochiesite wilt bezoeken, klik dan op het logo boven de menubalk.
Aan de bovenkant van het scherm staan de namen van alle geloofsgemeengemeenschappen van onze parochie.
Door op één van de namen te klikken komt u op de site van die geloofsgemeenschap.
Als u een artikel niet kunt vinden, vult u in de rubriek 'Zoeken' boven de menubalk het zoekwoord in. In enkele ogenblikken krijgt u informatie waar de tekst staat die u zoekt.
Hiernaast worden de meest recente publicaties getoond. U kunt de geplaatste artikelen ook lezen door op die link te klikken.
Wilt u weten welke activiteiten er zijn, dan klikt u hier of rechtsbovenin onder Agenda - wat is er te doen?

De parochiebrede diaconale acties en de jongerenactiviteiten kunt u op de parochiesite vinden.
Uiteraard is commentaar van harte welkom. Als het gaat om de inhoud van de informatie op deze site, neem dan contact op met de webmaster (Annemiek Smulders). Als het om de werking van de site gaat, neem dan contact op met de webadministrator (Henk Kok). U kunt ons ook bereiken via het contact menu in de rechter kolom.

Voor onze vrijwillligers is het gebruikersmenu via deze site (in de zijbalk) bereikbaar.

Het secretariaat is geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 - 12.00 uur.
De administratie is op maandag, woensdag en vrijdagmorgen aanwezig.

Het telefoonnummer is: (030) 761 31 21
Bezoekadres: Sint Nicolaasstraat 12

Wij vragen met klem de gebruikers / werkgroepen, hun ruimte te allen tijde te reserveren, zodat de gastvrouwen en -heren op de hoogte zijn welke bezoekers zij kunnen verwachten.
In de winterperiode kunnen wij er dan rekening mee houden door de verwarming te laten branden.
Van de groepen die een middag- of avondvergadering hebben vragen wij om medewerking voor wat betreft het opruimen van de vaat en het schoonmaken van de tafels na afloop van een vergadering.

Als u zelf niet kunt reserveren, kunt u contact opnemen met het secretariaat. Zij kunnen dat dan voor u doen.
Wellicht vraagt u zich af waar u moet zijn voor bijvoorbeeld dopen, huwelijk, uitvaart, ziekenzalving, vormsel, kerkbijdrage, biecht, doopbewijs, parochieblad, gesprek met een pastor etc. etc.
Of gewoon voor het aanmelden bij onze geloofsgemeenschap. In veel gevallen kunt u contact opnemen met het secretariaat van de lokale geloofsgemeenschap.

Onder "Lees meer" vindt u een aantal onderwerpen:

U kunt uw gift storten op bankrekening: NL95 RABO 0300.3538.98 t.n.v. Stichting Restauratiefonds Sint Nicolaasbasiliek
donation thermometer

donation thermometer
Bijgewerkt tot
28-05-2017
Hartelijk dank voor uw bijdrage.