18+ en geloven..... op zoek, interessante discussie of samen delen?

jongeren18Wat wil je?
Ben je 18 jaar of ouder en loop je misschien met vragen rond over geloof, je leven, de kerk?
In je eentje begin je niet zo veel. Samen gaat het gewoon handiger en is wel zo boeiend.

Als je 18 bent kun je bij de 18+ groep. Je bent altijd welkom om eens te komen kijken.

Als je informatie wilt, neem dan contact op met Hedwig Mensink.

Voor een actuele planning van activiteiten, klik hier.

youcat18+ groep duikt in de Youcat

Vragen over God, Jezus, de hemel, goed en kwaad, zonde en vergeving enz. Wie heeft ze niet?

Daarom dook de 18+groep maar eens in de Youcat. Het is een boekje gebaseerd op de oude catechismus, maar dan in een nieuw begrijpbaar jasje gestoken. Er is veel uitleg en achtergrond informatie in te vinden. Dat alles hielp om goede inhoudelijke gesprekken met elkaar te voeren, over de kerk en het geloof.

Er staan 527 items in, waarvan we er slechts 2 op een avond konden behandelen!! Dus we kunnen nog wel even vooruitJ.

Wil je het gesprek ook meemaken, kom dan eens meedoen met de 18+groep.

Hedwig Mensink,
jongerenpastor