• A 61 Chr koning zondag

Lezingen:
    Ezechiel 34, 11-12.15-17; Matteus 25, 31-46
    Caeciliafeest Barbarakerk

(klik hier om de lezingen op internet op te zoeken in de Willibrordvertaling)
    (klik op afbeelding voor een overzicht van de vieringen in Nieuwegein)

• front bijeen 02 09

BIJeen jaargang 2 nr. 9

Periode: 18 november 2-17 tot en met 15 december 2017
    Thema: Advent
    (Klik op afbeelding om het blad te openen)
  • Barbarakerk 1 Vreeswijk 600 x 401H. Barbarakerk Nieuwegein (Vreeswijk)

• Emmauskerk 5 Nieuwegein

Emmauskerk Nieuwegein (Centrum)

• Nicolaaskerk 401x600

H. Nicolaaskerk Nieuwegein (Jutphaas)

Nieuwegein

Barbara Emmaus Nicolaas 1U bent nu op de site van de R.K. Geloofsgemeenschappen Nieuwegein
H. Barbarakerk, Emmauskerk, H. Nicolaaskerk

Het samenwerkingsverband Tabor-Nieuwegein dat tussen deze drie kerken bestond, is per 1 januari 2017 beëindigd. Er is vanaf dat moment sprake van een ontvlechtingproces van de Tabor naar meer verantwoordelijkheid voor de drie geloofsgemeenschappen in Nieuwegein.
(Klik hier voor het artikel over beëindiging van de samenwerking.)

Deze site is onderdeel van de website van de Parochie van de H. Drie-eenheid, waarvan ook de geloofsgemeenschappen in Benschop, Cabauw-Lopik-Polsbroek, Harmelen, IJsselstein en Montfoort-Linschoten deel uit maken.

Helemaal bovenaan elke pagina vindt u de linken naar de deelsites van de verschillende geloofsgemeenschappen in onze parochie.
waar terecht voor

Waar of bij wie u moet zijn voor bijvoorbeeld biecht, dopen, doopbewijs, parochieblad, huwelijk, kerkbijdrage, uitvaart, vormsel, ziekenzalving, een gesprek met een pastor?

Veel informatie kunt u vinden onder basisinformatie Nieuwegein. Hier staan bij diverse onderwerpen contactpersonen vermeld die u kunt bellen of aan wie u een e-mail kunt sturen.

U kunt ook contact opnemen met de centrale administratie Nieuwegein (e-mail), bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 15.00 uur. Tel. (030) 603 12 94, mevr. Ineke Overbeek.

website uitleg

Nieuwsbrief nieuwegein

Webmaster

• Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot de inhoud van deze website kunt u contact opnemen met de webmaster.

Uitleg over deze website