Voor het functioneren van de parochie en de geloofsgemeenschappen is de 'RK Ledenadministratie' van groot belang. Om de gegevens in deze registratie zo actueel en accuraat mogelijk te houden zijn vele vrijwilligers actief. Alles staat of valt natuurlijk met het aangeleverd krijgen van de juiste informatie.

Hier is een formulier voor beschikbaar. Klik hier voor het downloaden van dit formulier (papieren versie).
Of Klik hier voor het downloaden van het formulier (MS Word versie).

Ons verzoek is om dit formulier zo compleet mogelijk in te vullen en te versturen naar het adres dat in de kop vermeldt staat. Bij voorkeur de MS Word-versie via het onderaan de pagina genoemde e-mailadres terug sturen.

Voor een correcte registratie zijn minimaal de namen, adressen en geboortedatums van het gehele gezin nodig.

Hartelijk dank voor uw medewerking.