Voor het functioneren van de parochie en de geloofsgemeenschappen is de 'RK Ledenadministratie' van groot belang. Om de gegevens in deze registratie zo actueel en accuraat mogelijk te houden zijn vele vrijwilligers actief. Alles staat of valt natuurlijk met het aangeleverd krijgen van de juiste informatie.

Hier is een formulier voor beschikbaar. Klik hier voor het downloaden van dit formulier (MS Word versie).
Als u niet over MS Word beschikt Klik hier voor het downloaden van dit formulier (PDF versie).
Ons verzoek is om dit formulier zo compleet mogelijk in te vullen en te versturen naar het adres dat bovenaan de pagina vermeldt staat. Bij voorkeur het ingevulde MS Word document naar het genoemde email adres.

Voor een correcte registratie zijn minimaal de namen, adressen en geboortedatums van het gehele gezin nodig.

Hartelijk dank voor uw medewerking.