• Mariakapel
  • Dopen
  • victor kerkbalans2017

H. Victor - Benschop

Welkom op de site van de Geloofsgemeenschap van de H. Victor in Benschop. Onze geloofsgemeenschap is een kleine maar hechte gemeenschap. Kern is de zondagse viering, maar soms wordt er meer georganiseerd.

In de menubalk staan taakvelden en rubrieken. Als u met de muis op een taakveld/rubriek klikt, klapt er soms een schermpje open. Klik vervolgens op de link, waar u wat meer van wilt weten.
Als u een artikel niet kan vinden, vult u in de rubriek 'Zoeken' boven de menubalk het zoekwoord in. In enkele ogenblikken krijgt u informatie waar de tekst staat die u zoekt.

Aan de rechterkant van het scherm worden de meest recente publicaties getoond. Onder dat kopje staat de rubriek 'Neem contact op met'. Daaronder staan links naar de meest gebruikte e-mailadressen binnen de Victor-gemeenschap.

Als u vanuit het Victor-deel van de site naar de site van de parochie wilt, klik dan op het logo boven de menubalk.

Suggesties voor aanpassingen/verbeteringen zijn welkom bij de webmaster.